Nagelverlenging

Bent u niet tevreden met de lengte van uw nagels dan is een verlenging van de natuurlijke nagel misschien iets voor u. Bij deze behandeling wordt er een kunststof verlenging, ook wel een tip genoemd, over uw eigen nagel geplaatst. De tip wordt op desgewenste lengte en model gevijld zodat deze dan zo natuurlijk mogelijk oogt. Vervolgens wordt hier nog een verstevigende laag overheen geplaatst


Nagelversteviging

Heeft u al mooie nagels van uzelf, maar bereiken ze niet de gewenste lengte door het inscheuren of afbreken van uw nagel dan is een natuurlijke nagelversteviging wat voor u. Hierbij wordt er een verstevigende laag gel of acryl op uw natuurlijke nagel geplaatst.

 

Nabehandeling

Bij een nabehandeling wordt zoveel mogelijk ‘oude’ gel of acryl weg gevijld en weer nieuwe gel of acryl op de nagel geplaatst. Dit doen we voor het behoud van de kunstnagel en uw eigen nagel. 


Lakken met gel

Baalt u er ook zo van als uw mooi gelakte nagels na een dag al beschadigd zijn? Dan is lakken met gel de oplossing voor u. Bij deze behandeling wordt de gel als nagellak op uw nagels aangebracht en uitgehard d.m.v. een uv-lamp. De lak blijft dan ongeveer twee weken zitten zonder te beschadigen.  


Manicure

Bij het behandelen van de natuurlijke nagel staat intensieve verzorging voorop. De nagelriemen, nagels en handen worden door producten met natuurlijke bestandsdelen behandeld. De behandeling bestaat onder ander uit:
- Het verzorgen van de nagelriemen
- Het verzorgen van de huid
- Verzorging van de natuurlijke nagel 


Nagelbijt arrangement 

De gewoonte om nagels te bijten is voor velen vervelend. Kunstnagels zouden hierbij een oplossing kunnen zijn. De gel/acryl nagel die op het verkorte nagelbed wordt geplaatst, beschermt het nagelbed, waardoor deze zich kan herstellen. De behandeling van nagelbijters vergt wel enig doorzettingsvermogen. De behandeling ziet er als volgt uit: 


Eerste behandeling
Bij de eerste behandeling wordt er een nieuwe set nagels over het beschadigde deel van de nagelplaat geplaatst. Deze zijn te sterk om op te bijten en zo kunnen uw natuurlijke nagels herstellen en groeien naar de desgewenste lengte. U krijgt advies dat u nodig heeft voor thuis. 


Tweede behandeling
Na 2 weken komt u terug ter controle. De nagels worden zo nodig bijgevijld of gerepareerd.


Vervolg behandelingen
Na 2 - 3 weken komt u terug om de nagels na te laten behandelen. 

 


Wilt u vrijblijvend nageladvies of een proefnagel? Bezoek de nagelsalon of maak een afspraak.
Behandelingen uitsluitend op afspraak en volgens advies.